Objavljeno: 01. 02. 2024 - 12:11
Akcija u suradnji sa Poliklinikom Analiza
Akcija u suradnji sa Poliklinikom Analiza

Dragi naši Palčići, roditelji, rodbino i prijatelji Palčića

s radošču Vas obavještavamo da ovaj mjesec ljubavi započinjemo još jednom krasnom akcijom , u suradnji sa Poliklinikom Analiza, za pomoć našim najmanjim herojima Palčićima.

Poliklinika Analiza odlučila je svojim pacijentima tijekom veljače ponuditi panel pretraga pod nazivom " Palčić gore" čiji će ukupni prihod biti doniran za nabavku UZV sonde za neonatologiju u Petrovoj !!

Panel će sadržavati sljedeće pretrage : KKS, CRP, ukupni bilirubin, glukoza, AST, ALT, GGT. urea, kreatinin, amilaza, lipaza, željezo, kalcij, magnezij, TSH, fT3, fT4, vitamin D, kolesterol, HDL kolesterol, LDL kolesterol, trigliceridi, odnosno, jednostavnije rečeno njime je moguće odrediti opće stanje organizma, dokazati eventualno postojanje upalnih procesa ili anemije, provjeriti zdravlje jetre, bubrega, metaboličko stanje organizma, te provjeriti funkciju štitnjače i razinu D vitamina.

Ukratko, ovaj panel svakom pacijentu može pomoći pri detektiranju određenih stanja prije pojave ikakvih simptoma.

Ukupna cijena panela "Palčić gore" je 112,80 eura, no u sklopu akcije, pacijenti Poliklinike Analiza moći će ga napraviti za samo 50 eura kako bi bio pristupačan što većem broju ljudi.

Pozivamo sve one koji su u mogućnosti da brigom za svoje zdravlje pomognete u nabavci UZV sonde koja će uvelike doprinijeti olakšanju liječenja naših najmanjih heroja PALČIĆA .

PALČIĆ GORE ZA ŽIVOT

Nabavka ove sonde svakako će omogućiti će prije svega ultrazvučni pregled pluća, koja su kod naših Palčića najčešće nerazvijena i kao takva sklona čestim promjenama koje iziskuju višekratno snimanje klasičnim metodama (RTG). Uz ovu sondu smanjila bi se izloženost novorođenčadi radijacijskom zračenju. Osim toga ova sonda koristila bi se u postavljanju centralnih venskih i arterijskih puteva, koji su kod vitalno ugrožene novorođenčadi često teško dostupni klasičnim metodama palpacije ( pipanja) , te bi se time izbjeglo višestruko kaniliranje (bodenje).

Poliklinika Analiza osnovana je 2001. godine kao dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge i dugogodišnje iskustvo, izdvajaju Polikliniku Analiza kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva. Preko 180 000 pacijenata godišnje ukaže povjerenje sa svojim zdravljem Poliklinici Analiza.

Poliklinika Analiza se nalazi na deset lokacija, u ukupno sedam gradova u Hrvatskoj te će panel Palčić gore biti dostupan na svih 10 lokacija:

Zagreb:

Ul. grada Vukovara 284 (Almeria centar),
Petrova 47

Varaždin:

Ul. Janka Jurkovića 2A (na rotoru Ulice braće Radić, kod starog ulaza u bolnicu)

Rijeka:

Prolaz Marije Krucifikse Kozulić 2

Split:

Spinčićeva ul. 2b (zgrada Lazarice)
Lovretska ul. 10, Ul. Moliških Hrvata 4

Zadar:

Polačišće ul. 2 (City Galleria)

Šibenik:

Ul. Ante Šupuka 10

Dugopolje:

Ul. Matice Hrvatske 15

  Novosti - Sve